Nekretnine Vranje

Agencija za nekretnine Heroldo kao prva agencija za nekretnine u srednjem Pomoravlju i među prvim u državi iz godine u godinu neprestano doprinosi boljem poslovanju prodaja nekretnina, sa akcentom na pružanje što kvalitetnijih usluga, efikasnijoj organizaciji firme, na stvaranju timskog ambijenta među zaposlenima kao i na razvoju umeća komunikacije i drugih poslovnih veština, a sve to u skladu sa tendencijom širenja naše agencije za nekretnine.

Vođeni tim dugogodišnjim iskustvom i pružanjem kvalitetnih usluga rešili smo da proširimo svoje poslovanje, otvorili smo filijalu u Vranju, kao najmlađu u nizu poslovnica preduzeća Heroldo nekretnine doo. I, kao takva je prva osnovana prva agencija za nekretnine na teritoriji grada Vranja.

Bavimo se posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti (prodaja kuća, prodaja stanova, izdavanje stanova, izdavanje kuća), pružanjem kompletnih pravnih usluga (ugovori, ovlašćenja, punomoći, izjave, potvrde, molbe, žalbe...), procenom vrednosti nekretnina kao i mnogim drugim poslovima relativnim za prodaju nekretnina i nekretnine generalno.

Prodaja kuća i prodaja stanova Vranje biće fokusirana na plasiranje kvalitetne izgradnje, kako stare, tako i nove sa mogućnošću kupovine nameštenog ili nenameštenog prostora. Dok će prodaja lokala Vranje biti fokusirana na ekskluzivne lokacije sa ciljem što boljeg poslovanja vašeg budućeg poslovnog prostora.

Budite sigurni da je Heroldo agencija za nekretnine Vranje pravi i pouzdani izbor.

Heroldo agencija za nekretnine Vranje se nalazi na lokaciji Ive Lole Ribara 13/1, a sve informacije možete dobiti putem maila: heroldovranje@gmail.com ili na brojeve telefona 065/844-00-14 i 017/420-991.