KRETANJE CENA STANOVA U IZGRADNJI

image
05.08.2022.

Nastavlja se vidljiv rast CENA STANOVA U IZGRADNJI pod uticajem sve izraženije tražnje.

U nastavku teksta predtsvljen je raspon cena po m2 stanova u izgradnji na tržištima poslovanja agencije "Heroldo Nekretnine" d.o.o.

 

Najveći rast cene po m2 (sa uračunatim PDV-om) očekivano je primećen na tržištu nekretnina Jagodine, kao posledica vidljivog privrednog razvoja grada. Trenutni raspon cena stanova u izgradnji na području grada Jagodina je od 1.050 eura do 1.540 eura po kvadratnom metru. 

Rspon cena stanova u izgradnji - grad Jagodina

 

 

Na drugom mestu po rastu cena stanova u izgradnji jeste grad Paraćin i ona se kreće od 975 eura do 1.100 eura po kvadratnom metru, dok trenutna cena u Ćupriji po m2 iznosi 880 EUR, a najavljeno je povećanje cene stanova u planiranim budućim projektima i to na 990 EUR/m2. U svim navedenim cenama po kvadratnom metru uračunat je i PDV. 

 

Raspon cena stanova u izgradnji u Paraćinu (interna analiza agencije Heroldo)
 

Da bismo našim klijentima pružili adekvatne informacije o cenama nekretnina aktivno pratimo kretanje cena nekretnina po tržištima, identifikujemo najvažnije faktore koji utiču na cene po kvartalima i poredimo odstupanja između cene po kojoj se nekretnina oglašava i realizovanih kupoprodajnih cena.

 

 Cene stanova u izgradnji za opštinu Ćuprija

 

 

Pratite nas i informisaćemo vas o prosečnim cenama postignutim u trećem kvartalu 2022. godine (K3)!
Naše iskustvo je naša preporuka! 
 
 
Izvor: interna analiza agencije "Heroldo Nekretnine", www.heroldo.com