PREDSTAVLJENO TRŽIŠTE NEKRETNINA NA DUBAI EXPO 2020

image
04.04.2022.

30 godina uspešnog poslovanja, praćenja tržišnih trendovam, priligađavanja zahtevima potrošača i proširenja našeg tržišta nagrađeni su učešćem na važnom globalnom događaju!

 
Agencija "Heroldo Nekretnine" zajedno sa drugim članicama udruženja Klaster nekretnina učestvovala je na globalnom događaju "International Property Show" koji je održan u sklopu Dubai Expo 2020!
Klaster nekretnine organizovao je prezentaciju srpskog tržišta nekretnina. Direktorka Milena Ristić i osnivač agencije Radosav Janković učestvovali su na događaju koji okuplja svetske igrače sa tržišta nekretnina.

Predsednik Upravnog odbora Klaster nekretnina, Nenad Đorđević predstavio je kretanja na srpskom tržištu nekretnina u poslednjih nekoliko godina, a šef kancelarije Privredne komore Srbije u Dubaiju Marko Selaković govorio je o makroekonomskim trendovima u srpskoj ekonomiji.

Na skupu u Paviljonu Srbije predstavnica ORRA Ališa Metson je pozvala svoje kolege da u septembru u što većem broju posete Srbiju, da učestvuju na savetovanju koje će tada organizovati Klaster Nekretnine, kao i da uspostave poslovnu saradnju sa srpskim kolegama.
Predstavnici delegacije Klaster nekretnina obišli su u Dubaiju, Šardži i Abu Dabiju objekte koje grade vodeći investitori iz UAE, od kojih je nama u Srbiji i Beogradu dobro poznat "Eagle Hiils" i održali važne sastanke sa predstavnicima vodećih kompanija.
 
Ceo tekst pročitajte na sajtu PKS klikom na link