SEDNICA UDRUŽENJA KLASTER NEKRETNINE

image
17.03.2023.

Održana je još jedna konstitutivna sednica Upravnog odbora udruženja Klaster nekretnine na kojoj su članovi rukovodstva položili zakletvu.

 

 

Članovi rukovodstva udruženja Klaster nekretnine položili su novu zakletvu pred predsednikom Skupštine udruženja Janković Radosavom i predsednikom Nadzornog odbora Pašanović Ervinom.

 

Đorđević Nenad reizabran je za predsednika Upravnog odbora, dok je Cvetković Miroslav ponovo izabran na mesto potpredsednika Upravnog odbora. 

 

 

Nakon održane sednice udruženja Klaster nekretnine članovi udruženja posetili su spomen sobu i bogoslužbene prostorije Garde Vojske Srbije. Zahvaljujemo se kpk Vladimiru Milovanoviću i njegovim kolegama na gostoprimstvu.

 

 

Članovi udruženja nastaviće da aktivno rade na unapređenju položaja profesije posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti, borbi protiv sive ekonomije i jačanju saradnje sa Vladom Republike Srbije, resornim Ministarstvom, Vojskom Srbije, Privrednom komorom Srbije, NALED-om, Uniom poslodavca Srbije i sa partnerskim asocijacijama iz inostranstva.