USPEŠNA BILATERALNA SARADNJA UDRUŽENJA KLASTER NEKRETNINE SA NACIONALNOM ASOCIJACIJOM REALTORA

image
09.07.2021.

Udruženje Klaster nekretnine je 2016. godine, nakon potpisivanja sporazuma o partnerstvu, steklo status bilateralnog partnera Nacionalne asocijacije Realtora (NAR) - najveća i jedna od najstarijih strukovnih asocijacija posrednika u prometu i zakupu nekretnina na svetu.

 

Osnovana je 1908. godine u Čikagu i ima više od 1,1 milion članova u SAD i oko trista hiljada u 104 najrazvijenijih država, što omogućava razmenu iskustava naših stručnjaka sa njihovim kolegama iz celog sveta i umrežavanje sa njima, kao i promociju srpskog tržišta nekretnina u inostranstvu.

 

- Klaster nekretnine je u saradnji sa Nacionalnom asocijacijom Realtora organizovao samit rukovodstava asocijacija iz centralne i istočne Evrope i rukovodstva NAR, sa oko dvadeset učesnika iz našeg regiona, SAD, Evropske Unije i Ruske Federacije. Samit je bio održan u aprilu 2019. godine, u okviru stručnog savetovanja „Nauči da uspeš”. Do kraja ove godine ćemo organizovati samit sa kolegama iz SAD, nadam se da će moći da se održi „uživo“ u Beogradu – kaže Nenad Đorđević, predsednik Upravnog odbora udruženja „Klaster nekretnine”.

 

Klaster nekretnine je 2018. godine postao član Internacionalne asocijacije privrednika koji posluju u oblasti poslovanja nekretninama FIABCI sa sedištem u Parizu. FIABCI je član Međunarodne koalicije za standarde poslovne etike, a 1996. godine je stekao poseban konsultativni status u Ekonomskom i socijalnom savetu Ujedinjenih nacija (ECOSOC).

 

Agencija "Heroldo Nekretnine" doo je ravnopravni član Udruženja "Klaster Nekretnine", a može se pohvaliti i Direktorkom agencije Milenom Ristić koja poseduje licencu za rad izdate od tradicionalne asocijacije posrednika sa sedištem u Čikagu - NAR.

 

Izvor: blic.rs